En tur på stranden

Vi startet dagen med en kjøretur. Hadde egentlig planer om å besøke en grotte-restaurant etter tips fra Anastasi, men endte opp med å kjøre den andre veien. Det blåste endel her i Maspalomas idag, så da passet det fint med en tur vestover.

Vi har vært i Arguineguín flere ganger, men ikke i dagslys. Vi hadde litt lyst til å se hva denne lille byen egentlig inneholdt, så vi kjørte dit og ruslet rundt en liten stund.

PB101291

PB101298

Det er en fin liten strand der som ikke så veldig populær ut. Kanskje den ikke var så fin likevel? Uansett gikk vi langs den og kom til Sjømannskirken. Tenkte med en gang på Eirin og Yngve som giftet seg her, så jeg ringte han og fikk det bekreftet.PB101295
Her kunne vi ha kjøpt oss en vaffel, men vi ruslet litt videre bortover langs vannet før vi gikk inn i smågatene og så oss litt om.

En tur innom Spar var vi før vi kjørte mot stranda Amadores litt lenger vestover.

PB101300PB101301
Der møtte vi Lotte, Bjørn og Jesper og Eli, Per og Olai. Family 1 og 2 som det blir på restaurantene når vi bestiller mat. Vi begynte med lunsj på en strandrestaurant. Pizza og bruschetta smakte bra.

Vi overrasket oss selv med å slappe av på stranda resten av dagen. Det ble to turer med bading og mye sol og selvsagt en is. Solfaktor 30 og 50 var nok smart, så jeg tror vi har unngått solbrenthet.

PB101303
Jesper i lufta. Bjørn er katapult..

PB101310
Fruen koser seg i det salte vannet. Flyter ekstra godt her.

PB101315
To heldige turister.

PB101325
Jesper hadde dykkebriller så han lånte kamera og fotograferte fisker under vann.

PB101346
Amadores er en veldig fin strand.

Vi takket for selskapet og kledde på oss bilen og kjørte til vårt hotell for en dusj. Godt å få av seg mengder med salt som er i vannet her.
Leiebilen fikk vi også levert i automaten her, så er det bare å håpe at systemet fungerer. Tips til andre som skal leie bil er å ikke velge den billigste. En C1 med automat var ikke å anbefale. Skranglekasse med ulyder og i bunn og grunn en kjedelig ukomfortabel bil. Bedre å strekke seg etter en skikkelig bil som f.eks. Skoda Yeti.

Vi avsluttet dagen med middag på El Duke. Der ble vi igjen godt mottatt og lasagnen smakte bra.

I morgen går bussen fra hotellet 04:40, så bærer det hjem til vinterlige forhold.

Takk for følget til de som har lest, skriv gjerne en kommentar – det er jo artig å vite om noen leser dette eller om det kun blir til egen glede en lystig kveld på gamlehjemmet.

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2016. Bokmerk permalenken.

Ett svar til En tur på stranden

Det er stengt for kommentarer.