Fjellvandring og middag i Arguineguín

Idag har vi hatt en innholdsrik dag med mye aktivitet. Etter frokost tok vi på hiking-sko og labbet avsted mot Yumbo-senteret der vi skulle bli plukket opp for å være med på en guidet tur i fjellet.IMG_5532

Vi booket oss inn på turen via resepsjonen på hotellet, men selskapet som utførte turen heter rockyadventure.
IMG_5533

Etter en å ha plukket opp flere på veien var det en full buss som satte kursen oppover i fjellet i en snau time. Et obligatorisk stopp på en bar langs veien måtte til. Dobesøk og en ekstra flaske vann var kjekt.

IMG_5540

Etter en liten kjøretur herfra satte vi igang med vandringen. Målet var å komme seg opp til Roque Nublo. Turen gikk på varierende stier og varierende terreng. Vi fikk se mye natur som var veldig variert.

IMG_5544PB071071PB071076IMG_5546

Opp kom vi og her var vi ikke alene. Gruppa fra bussen hadde delt seg i to, en gruppe som gikk en litt krevende vei og en annen som tok en noe enklere rute. Vi gikk den krevende turen uten at det var så ekstremt.

PB071120

Veien nedover var vel så krevende. Det tar på i knær og ankler nedover og det var et stykke å gå. Turen gikk ikke samme vei ned igjen, men en runde rundt fjellet. Vi stoppet underveis og spiste medbragt lunsj.

PB071085PB071093PB071107PB071116PB071131PB071159

Turen gikk fint, men vi var slitne og kjente på et tungt hode. Når vi ble satt av på Yumbo-senteret igjen tok vi en taxi til hotellet.

Etter en god dusj tok vi taxi til Arguineguín Der vi skulle møte Eli og Per til middag på Heidi’s. Tilfeldigvis er de her samtidig og har reist sammen med Lotte og Bjørn. Foreldrene til Per Oddvar samt broren til Eli – Bolla er også her… Alle var vi samlet ved samme bord.

IMG_5550

Etter å ha skummet litt i menyen fant vi ut at en syv-retters var fint, så da tok alle det. Vi spiste og koste oss i flere timer. En veldig hyggelig kveld med veldig hyggelige folk.

Det ble taxi hjem igjen også og det gikk nok dobbelt så fort som turen ned. Han sparte ikke på bensinen for å si det sånn.

Nå gjenstår bare tannpussen så er vi halvveis på høstens ferietur.

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2016. Bokmerk permalenken.