Sommeren som forsvant

Nå har høsten kommet med vind og regn, men fortsatt er det jo ganske varmt. Hele 17 grader her idag. Ikke gæli til å være midten av september.

Siden sommerferien i år ble en kjøretur i Norge, hadde vi lyst på en høstferie. Den går til Madeira og det gleder vi oss til. Frem til det skal vi nok få dagene til å gå. Jeg har iallefall nok av ting å finne på, mens fruen er kanskje ikke like aktiv. Med høsten foran oss går vi iallefall årets beste tid i møte. Jeg elsker høsten og vinteren. Da er det fint å gå turer og komme seg ut og rundt i skogene.

Min kajakkinteresse er også stigende. Har blitt mange turer med Havpadlerne Tønsberg fra Fjærholmen. Etter kurset jeg gikk i mai ble jeg med i denne klubben som har et høyt aktivitetsnivå og mange aktive medlemmer. Vi får se utover høsten hvor mange som henger med når det blir kaldt og mørkt. En spennende tid i kajakk vil jeg tro.

Ny kajakk har jeg også kjøpt. Jeg har sett på mange kajakker i klubben, på nettet og i butikker, men klarte aldri å slippe kajakken til instruktøren på kurset ut av tankene. Den båten syntes jeg var helt fantastisk utseendemessig fra første stund. Når jeg så fikk prøve den, bestemte jeg meg for at en sånn ville jeg ha. Derfor ble det en slik og etter søndagens jomfrutur er jeg veldig fornøyd. Stødig båt, lett og fin og tar bølgene på en fantastisk måte. Nå har jeg en kajakk som tåler alt mulig i plast, og denne nye til litt “finere” turer som er laget av carbon og kevlar.

IMG_3407-001
Ser ikke så værst ut da.. Smile

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Sommeren som forsvant

  1. Hans sier:

    Store redere utvider flåten 😀 Fin båt (Y)

Det er stengt for kommentarer.