Helgetur til Eikern

I helgen var vi på hytta ved Eikern. Vi reiste opp på lørdag og ble til søndag. Med oss var kajakken og den skulle testes på Eikern. Værmeldingen var lovende og jeg fikk meg noen fine turer. Det ble 10km på lørdag og nesten 15 på søndag.

På søndag var det veldig stille og fint på formiddagen. Jeg forsøkte å ha med Fönix litt for at han skulle få kjenne på følelsen av å sitte pakpå kajakken. Det gikk over all forventning. Han satt som en prest bakpå der, men ble fort litt utålmodig. Balansen i båten ble ikke helt det samme med en sånn virre bakpå der.

Kajakktur-1

Kajakktur-2

Svigers og Besta kom en tur på søndag, så de var der når jeg kom tilbake fra padleturen. Da var det full ståhei med gressklipping og luking. Hamburgere ble grillet og vi fikk rikt påfyll av kalorier som alltid når svigers kommer.

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.