Ny sykkel

Jeg har kjøpt meg ny sykkel. Falt for fristelsen nå som Olympia Sport på Jarlsberg har tatt inn Fatbike. Det ble en Vision 15 Fatbike som igår ble “innkjørt” på skogsstier ved Langevann. Jeg hadde en fin tur som ble mye lenger enn planlagt, men slik blir det alltid når jeg er ute på tur.

Sykkelen fungerte utrolig bra. Dette er helt rått. Fremkommeligheten er enorm bare du har lite nok luft i dekkene. Den er ubehagelig og tung på veien, men i skogen er den helt konge. Jeg syklet litt på våt grus-sand-vei. Det sugde enormt med krefter.

Ellers går no dagan her på Sem. Fönix finner stadig på nye måter han kan ødelegge inventar på. I det sister har det skjedd en rekke uhell der han har imponert på kreativitet. Vi endte opp med å sperre han inne i bur med gjerde i form av en lekegrind utenfor. Da hadde han endel plass og kunne strekke seg litt. Dette satt vi delvis under trappa. Det vi ikke tenkte på var at han kunne jo da stå på to bein og strekke seg mot trappa. Der går det ned noen stolper, så disse er nå fliset opp og gnagd istykker nederst.

Så flyttet vi herligheten litt bort herfra, men han fant da ut at det gikk an å få flyttet på hele greia, så når vi kom hjem her en dag sto han klemt mellom gjerde-delene. Så heretter blir han bur-hund på dagtid.

IMG_6208

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.