Forandring fryder

Hei folkens.

Idag har jeg gjort om litt på siden her. Jeg hadde før en egen blogg om meg og en om bikkja, men nå er alt bare en smørje. Så ingen grunn til å ha to blogger liksom, så nå blir alt å finne her. Mest om Fönix, siden det er mest å skrive om han, men også litt om oss andre to i vår lille familie.

IMG_4301

Her er vi på tur til Barlindkollen den 26. august.

Sist jeg skrev i bloggen var i ferien i USA. Etter at vi kom hjem derfra var jeg litt fed-up av all skriving og blogging så da ble det ikke noe. Nå får jeg prøve litt igjen..

Fönix vokser og utvikler seg på en veldig fin måte. Han er en glad gutt og snill som et lam. Mange turer har det blitt, både alene og sammen med andre. Nå virker det ikke som han vokser noe mer, det går isåfall veldig sakte. Ca 13kg veier han og blir han ikke høyere nå så havner han i mellom-klassen i agility. Det kan jo bli spennende.

Vi har begynt på kurs igjen. Hver onsdag fremover er det hundekurs som går under kategorien «valp videregående»… 🙂 Samme instruktør som sist, så vi er fornøyde.

Idag har vi vært på tur i skog og mark sammen med Hans Thollef og hundene hans. Fönix og Fifa herjer fortsatt, men nå i ganske korte perioder og det er langt enklere å få de til å slutte. De går fint på tur alle sammen og det er bare morro. Vi koser oss stort på tur. Turen idag gikk til Vindfjelltunet like ved Svarstad.  Fint område, det blir nok flere turer hit.

Ellers får du følge med her videre i dagene som kommer, kanskje jeg legger ut litt nytt.

Blant annet skal jeg løpe Broløbet i Danmark til lørdag. Jeg skal få lagt ut live-tracking av meg selv når jeg løper som du kan følge med på hvis du vil. Prøv å klikke her for å se.

IMG_4290

Her er vi på Trollsvann på vei mot Barlindkollen den 26. august

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.