Cambria til San Francisco

Idag har vi forlatt en fin liten ferieby med navn Cambria. Når vi planla turen la vi bare inn en natt her, for det skulle liksom bare være et lite stopp på veien til San Francisco. Det ble det også, men vi kunne lett hatt en dag i Cambria. Det var et veldig koselig lite sted med flere lange strender og gode turstier langs vannet. Jeg hadde en fin joggetur på stranda i morges med bølger som bruste og skylte innover på stranda og et underlag av myk sand som såvidt sviktet litt uten at det ble for tungt å løpe. En flott tur jeg sent vil glemme.

Etter en dusj og enkel frokost kjørte vi avsted for å bunkre. Med to biler og fulle tanker, satte vi kursen nordover på highway 1. Første stopp ble på Herst Castle, men på grunn av litt tidspress og dårlig planlegging, ble det ikke noe omvisning her.

IMG_5096
Vi tittet litt rundt, men kjørte raskt videre. Veien nordover og naturen vi kunne se var storslagen.  Her skulle jeg gjerne hatt litt bedre tid og stoppet for flere bilder. Dessverre måtte vi rekke til San Francisco for å levere den ene bilen og de stengte kl 18.

IMG_5101IMG_5136

IMG_5166Neste stopp ble i Carmel. Vi kjørte inn og så på stranda, men valgte å ta lunsj litt utenfor den mest travle delen. Vi har hørt at dette skal være et romantisk og flott sted, men det får vi finne ut ved en senere anledning.
Noen burgere, litt brus og noen dobesøk senere var vi igjen på veien. Herfra gikk det sving på sving i retning San Francisco før vi etterhvert måtte ty til en litt større vei for å rekke fram i tide.

 

 

Med full tank på Dodge’n svingte vi inn i leveringslokalene til Avis bare 20 minutter før de stengte. Herfra tok vi en taxi til hotellet der vi møtte de andre. Perfekt timing Smile

Jeppe og Gina tok kvelden tidlig, mens vi andre tok beina fatt ut i Chinatown her i San Franciso og fikk kjøpt oss dagens middag som ikke overraskende ble kinamat.

IMG_5193

Nå skal vi være her i San Francisco i to dager.. Hva kan vi finne på tro?
Følg med i morgen Winking smile

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Cambria til San Francisco

  1. Anastasi sier:

    San Francisco er også absolutt et reisbart sted!

Det er stengt for kommentarer.