On the road again.. til Cambria

Nå har vi startet på siste fase av vår usa-tour. Etter en enkel frokost, sjekket vi ut av hotellet i Santa Monica og pakket bilene fulle. Ut på veien bar det og retningen var nordover på highway one.

IMG_4963

 

Highway 1 er litt i likhet med route66 blitt pusset opp og overkjørt. Derfor går hw101 ofte på samme sted som gamle hw1 gjorde. IMG_5038

Første stopp ble i Santa Barbara. Der fikk vi oss en god lunsj på en kafe. Vi ruslet litt gatelangs i Santa Barbara og tok en kort svipp nedom stranda, før vi kjørte videre.

 

 

IMG_5045Neste destinasjon var Solvang. Dette er en “dansk” by som vi var litt forpliktet til å besøke siden Jeppe er med. Her ble det litt shopping og titting i butikker samt test av noen bakevarer.

IMG_5056 

 

Så ankom vi Cambria hvor vi skal bo en natt. Vi sjekket inn på et hotell med navn Pelikan Suites. Her er det også en flott strand og et veldig fint område.

IMG_5068IMG_5070IMG_5080IMG_5082IMG_5086

IMG_5093Siden vi ankom litt sent, somlet vi ikke lenge før vi stakk ut på middagsjakt. Vi endte opp på en flott restaurant med navn Robin’s. Her ble vi servert av turens beste og mest profesjonelle servitrise som vi fikk kylling, sjømat og gode desserter av.

 

 

Byen Cambria, det lille vi har sett av den, fremstår som en ren turistby med suvenirshops og restauranter. Et lite og koselig sted, sålangt vi har sett til nå.

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.