En dag i Santa Monica

Først må jeg få gratulere Ellen og Alexander med familieforøkelsen. Håper alt går bra med alle sammen.

Dagen idag har vi tilbragt i Santa Monica og tatt det litt med ro her. Vi startet dagen med å reise ned til havkanten og sjekke ut stranda. Fruen og jeg gikk en god tur i vannkanten før vi leide oss en tandem-sykkel. Langs den lange stranda her i Santa Monica er det laget en sykkelvei. Vi tråkket avsted og kom helt til Venice, som var et par-tre miles fra piren der vi leide syklene. Vi tok en is der, og så syklet vi tilbake og litt den andre veien før vi fant en cafe og spiste lunsj. Vi var ute på sykkeltur i ca tre timer og rakk å bli solbrente.

IMG_4896IMG_4902IMG_4918IMG_4942 IMG_4913

Stranden her er vanvittig lang og med mye sand. Veldig likt baywatch, men jeg dro ikke kjensel på badevaktene. Uansett hadde de røde shortser, gule biler og ula rundt i sanda for å redde en solbrent stakkar.

IMG_4936

Etterpå kjørte vi tilbake til hotellet og nøt litt avslapping i bassenget her på hotellet.

Senere reiste vi alle nedover igjen for å se solnedgangen og spise middag.

IMG_4983IMG_5012

En stille dag for oss idag, det var deilig. I morgen sjekker vi ut herfra og setter kursen nordover langs kysten i retning Cambria.

Følg med oss videre derfra i morgen Smile

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.