Santa Monica, Los Angeles og Beverly Hills

IMG_4756Idag har vi fartet litt rundt og sett på noen kjente og ukjente steder. Vi begynte med en helt vanlig hotellfrokost og deretter var det klesvask på programmet. Jeg benyttet sjansen til å snike meg bort og stakk innom en barber-shop rett over gaten her. Der fikk jeg klippet luggen til et minimum… Skikkelig artig salong med gamle klippestoler, gamle gubber og et godt håndlag både med maskinen og kniven som han brukte rundt kantene.

Etterpå tok Jeppe og jeg Dodge’n og reiste til et Bose-showroom noen miles avgårde. Jeppe fikk handlet seg en liten bluetooth-høyttaler og jeg gikk tomhendt derfra. Så bar det ut på en liten roadtrip med hele hurven i Taho’en.

IMG_4764Vi kjørte først mot de kjente Hollywood-bokstavene. På veien opp dit stoppet vi på en restaurant og fikk oss noen gode hamburgere. Her fant vi også et lite bibliotek som vi helt uventet gikk gjennom… Det var igrunn bare en bokhylle med noen bøker som sto inne i en liten murt gjennomgangstunell. Akkurat plass til en bokhylle og da et gjør-det-selv-bibliotek. Veien videre mot de kjente bokstavene var sperret av så vi måtte nøye oss med å se det fra litt avstand.

IMG_4772

IMG_4799

Herfra kjørte vi mot Los Angeles for å se gaten der alle kjendisene har sine stjerner. Vi parkerte bilen og gikk litt gatelangs her før vi kjørte videre mot Beverly Hills. Her ble det bare en drive-thru, uten at vi så så mye annet enn flotte hus, høye gjerder og en Bugatti Veyron.

IMG_4847IMG_4876IMG_4885

Tilbake på hotellet fant søstrene Øhre ut at de skulle få seg litt massasje, så de forsvant inn til noen thai-damer som sikkert kunne gi de en god behandling. Imens satte jeg med ned og skrev dette og så på noen bilder.

Vi fikk omsider spist middag også idag. Det skulle vise seg at Santa Monica nær piren er et populært sted på en lørdags kveld. Vi fikk da spist litt kylling og fisk, så mette og fornøyde kunne vi vende tilbake til hotellet og ta kvelden for idag.

IMG_4893

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Santa Monica, Los Angeles og Beverly Hills

  1. Anastasi sier:

    Åh! Misunnelig! LA står helt klart på to-do lista mi!

Det er stengt for kommentarer.