Las Vegas til Los Angeles

Idag sto vi tidlig opp og reiste til flyplassen i Las Vegas for avreise til Los Angeles. Levering av leiebil gikk fint og vi fikk oss litt frokost på flyplassen.
IMG_4695

IMG_4705Vi ankom Los Angeles International Airport ved 11-tiden og brukte så en god stund på å få hentet ut leiebilene. To biler skal vi bruke, en Chevrolet Tahoe og en Dodge Challenger. Først skal vi tilbringe to fulle dager her i Santa Monica hvor vi nå bor. Temperaturen her ved vannet er betydelig lavere enn hva vi har opplevd den siste tiden. Dette ligner mer på en vanlig norsk sommer med varmt i sola og en litt kald vind. Passer meg utmerket.

IMG_4737

 

Etter ankomst hotellet idag gikk vi gatelangs ned til Santa Monica Pier og spiste en god middag på Bubba Gump. Vi ruslet litt rundt ut på piren som er slutten på route66. Vi gikk videre opp i bygatene, før vi pekte nesa tilbake til hotellet. Det ble noen kilometer å gå, så det tok sin tid.

IMG_4754

Klar for litt soving nå, klokka har jo passert 22 her i Santa Monica…

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.