En dag i Las Vegas

Dagen idag har vi tilbragt i Las Vegas. Vi gikk til frokost klokken 9 og fikk oss en skikkelig frokost på en av hotellets mange restauranter. Det er ikke så ofte jeg avslutter frokosten med gele og jordbær med sjokolade, men i Las Vegas er vel ikke det så rart.

IMG_4647Hva skal man finne på i Las Vegas på dagtid når været er overskyet og litt regn innimellom? Jo, da kjører man litt ut av byen og saumfarer en Outlet. Vi klarte å bruke det meste av dagen til shopping. Fire nye flotte kofferter i håndbagasje-størrelse måtte til for å ta unna bagasjebehovet som er voksende Smile

Jeg tok noen egne veier mens de andre shoppet og prøvde å finne noen butikker innenfor mine interesseområder. Jeg hadde planlagt to butikker som jeg hadde funnet adresser til, men den første tror jeg ikke var noen butikk og den andre hadde sluttet å selge produktene jeg jaktet på for lenge siden. Jadda…  Kjekt med oppdaterte nettsider.

IMG_4662
Vi kjørte tilbake til hotellet og tok en times tid på rommet før vi gikk til middag. Jeppe og jeg startet middagen med en tur i berg-og-dalbanen som går rundt hotellet. Den hadde både loop og roll, så vi fikk da ristet oss litt. En times tid i kø for noen minutters morro…

Idag spiste vi på en meksikansk restaurant som også holder til her inne på hotellet. God mat og god service her.
IMG_4672IMG_4676
Vi avsluttet dagen med en tur til den eldste delen av Las Vegas der den gamle “stripa” ligger. Mer glorifisert og harry skal du lete lenge etter.

IMGA0112

Nå pakker vi kofferter og gjør oss klare til en tidlig avreise i morgen kl 07. Da setter vi nesa mot flyplassen og nye eventyr i Los Angeles.

Heng med Smile

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.

2 svar til En dag i Las Vegas

  1. Hans sier:

    Overgangen til stripa på Sem blir antagelig stor. Men burger og spilleautomater vil vel gjøre så at overgangen ikke blir altfor stor 😉 Kos dere videre – hilsen Lillepels og vennene 🙂

  2. Anastasi sier:

    Gamle Vegas var kult da

Det er stengt for kommentarer.