4. juli i Amarillo

Her på Hilton Garden Inn i Amarillo startet dagen med en løpetur, bading i basseng og boblebad før frokost. Her hadde de kokk og du kunne velge frokost selv, enten bestille eller plukke selv. Bra utvalg og god mat.

Vi lagde noen planer ved frokosten og satte de til liv etter en kort svingom på rommet. Første stopp var innom United, som er en supermarked. IMG_3706I kjent usa-stil hadde de mye av alt. Kaker og brødvarer, cupcakes og godteri i lange baner sammen med imponerende utvalg av kjøtt og fisk. Joda, alt er større… parkeringsplasser, reklameskilt, hodeputer og handlevogner.

Tilbake i bilen satte vi kursen til Cadillac Ranch, som er et lite område ute på et jorde der noen har funnet på å delvis grave ned biler med bakenden stående opp. Hvordan fant de på det? Kul greie uansett. Man blir oppfordret til å ta med en sprayboks og tagge litt på bilene, noe vi ikke gjorde.
IMG_3722IMG_3725IMG_3735

Etterpå kjørte vi mot en route66- gate vi hadde lest om. Her fant vi en masse antikvitet-butikker som solgte det meste fra før i tida.
IMG_3747IMG_3758IMG_3760
Eva-Christine fant et beskrivende skilt som hun kjøpte, og et smykke som gave fra Bestemor og Besta. Vi fant oss en restaurant her som vi nøt en god lunsj, før vi kjørte tilbake til hotellet for litt cooldown før dagens hovedattraksjon.

Middag inntok vi på Big Texan Steakranch som er en stor restaurant som er kjent for gode biffer og ikke minst at dersom du klarer å spise en 72oz (2 kg) biff på under en time, så slipper du å betale. Der kan man spise på tid, hvis man ville prøve. Vi valgte en tradisjonell måte å betale for maten på, og var veldig fornøyde med biffene vi fikk.
IMG_3769IMG_3773IMG_3783

Gode og mette kjørte vi ut til en canyon like utenfor Amarillo. Her skulle vi på texas-show. En historie om Texas som foregikk på en flott scene de hadde laget til utendørs. Se på linken og bilder, vanskelig å forklare. Flott fyrverkeri og en fin hyllest til USA på deres store dag hadde de laget til på slutten av showet.

IMG_3791IMG_3794IMG_3817IMG_3831

Tilbake på hotellet ved tolv-tiden, og nå er det bare å krype under dyna før vi igjen setter oss i bilen mot nye eventyr i morgen.

Ha en god helg der hjemme.

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.