Neste stopp: Oklahoma

Idag har vi flydd fra New York til Oklahoma med en mellomlanding i Atlanta. Turen startet bra fra New York, der bilen vi hadde bestilt viste seg å være en limo. Jadda, litt stil må vi jo ha.

IMG_1685IMG_1686IMG_3487

Derfra gikk turen slag-i-slag og ikke noe særlig med spenning å skrive hjem om. Nytt og fint fly fra NY til Atlanta, og ikke fullt så flott dingle fra Atlanta til Oklahoma. Her ligger vi enda en time bak norsk tid, så i skrivende stund er det vel ikke lenge før vekkerklokkene kimer der hjemme og en ny arbeidsdag ligger foran dere. Enjoy…  vi kryper snart til køys.

Her i Oklahoma fikk vi en flott bil av typen Ford Expedition.. Stor og fin bil som hadde plass til alle og bagasjen. En liten stablekabal med kofferter måtte til, men det løste vi kjapt og enkelt… Været her er upåklagelig og varmt.

IMG_3506

Vi tok en kjøretur for å finne noe mat. Jeppe hadde funnet fram noen matsteder som vi forsøkte å finne. Vi endte opp med en taco-sjappe i mc-donalds-stil. Helt greit med litt variasjon i kosten.

IMG_3508IMG_3510

Etterpå kjørte vi en runde for å finne downtown Oklahoma, men vi feilet. Iallefall trodde vi det. På kryss og tvers kjørte vi uten å finne noe skikkelig sentrum. Til slutt stakk jeg inn på en bensinstasjon for å spørre hvor city’n var, og han fortalte at den var der inne vi hadde vært..  Med andre ord ikke så mye by som vi forventet.

Turen gikk tilbake til hotellet hvor området rundt ble testet til fots. Noen testet også treningsrommet og bassenget..

Morgendagens slagplan er lagt og vi er klare for Route66… Bare å glede seg Smile

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.