Avenyer og andre gater

Idag har reisefølget splittet seg litt. Med joggeskoe på beina, grunnet vannblemme under foten, gikk fruen og jeg ned til fly-museet ved Hudson River som vi gikk forbi igår. Først gikk vi ombord i en ubåt med navn “Growler” som lå til kai der. Den var ikke av den nye sorten og inneholdt ingenting av hemmeligheter lenger. Det var spennende å se hvor trangt og kummelig det er nede i en ubåt.

 IMG_3290 IMG_3295IMG_3284

Videre gikk turen over i hangarskipet, Intrepid. Et gedigent skip med mye gammel teknologi. De hadde også laget en avdeling for NASA og romfart der. Sammenlignet med Kennedy Space Center var det en skuffelse, men vi fikk da sett en av romfergene da. Iallefall fra utsiden. Det var “Enterprise” som var stilt ut her. Denne store ferga ble bygget som en prototype og har aldri vært på en mission ute i rommet. Kun endel flytester..

IMG_3334IMG_3337IMG_3342IMG_3347IMG_3358IMG_3372

Vi gikk videre for å møte de andre oppe ved Central Park. Planen idag var å lunsje i parken og vi skulle kjøpe med oss mat fra en matbutikk like ved. Dette gikk fint og i parken fant vi en fin plass og vi nøt maten i det fri. Vi hadde nok mat….

IMG_3383IMG_3391IMG_3397IMG_3401

Herfra travet vi nordover i parken og fikk sett oss litt rundt. Det er flere vann i parken og på ett av dem var det populært med radiostyrte seilbåter. Vi så også den gamle vannreservoaret før vi satte kursen hjemover igjen. Vi stoppet i en stor Nike-butikk der jeg fikk kjøpt meg nye sko. det var mye folk der og vanskelig å få hjelp. Når vi så fikk hjelp, ble det nok litt mye for stakkaren som prøvde å hjelpe for mange.

Etter en forfriskende dusj og litt venting, satte vi kursen ut for å få oss litt mat. Dagens middag fant vi på Yum Yum too, som restauranten hette. Thai-mat som var altfor sterk for min gane. Det ble en sen middag idag, bildet under ble tatt kl 21, og da har vi fortsatt ikke fått servert maten.

IMG_1683

Nå er klokka blitt 22.45 her i NY, så det er på tide å køye.

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.

2 svar til Avenyer og andre gater

Det er stengt for kommentarer.