Dag 4 – Buggy-tur

Idag begynte vi med sløving ved bassenget og bading i enda større bølger enn tidligere. Det var litt mere vind idag, men ikke noe plagsomt.
Lunsj inntok vi ved en koselig restaurant vi hadde blitt tipset om. Herlig mat i store posjoner.
Kl 15:30 ble vi hentet av buggy-bilene. Dagens høydepunkt kunne begynne. De tok oss opp i sanddynene hvor vi fikk noen halsbrekkende kjøreopplevelser. Berg-og-dalbane blir på en måte noe annet etter dette. Virkelig stupbratte sand-stup satte de utfor i disse go-cart lignende farkostene. Jentene hylte og enhver hadde grunn til å bli en smule bekymret. Men etter et par gjentakelser skjønte vi at disse gutta visste hva de gjorde.
Ved første stopp fikk vi prøve å ake på en snow-board lignende planke som vi satte utfor en sanddyne med. Klarte du å komme til bunns fikk du deg en dukkert i innsjøen som lå der. Det gikk ikke like bra for alle, men Eva-Christine viste store ferdigheter i akebakken med 3 "home runs"…
Videre på turen var vi innom banana laguna. En innsjø der vi fikk testet vannscooter. Jeg storkoste meg på den i 10 minutter før moroa var over. Ikke rart at det er forbudt i Norge, det var jo grisegøy…..
Avslutningen på turen var langs stranden. En utrolig tur som anbefales til alle som får muligheten.
Nå er klokken 21:30 og vi er tilbake etter middag som vi idag inntok på den samme restauranten som vi inntok lunsj.
I morgen skal vi ta det helt med ro uten noen store planlagte aktiviteter utover et bad eller ti, litt sol og andre forefallende ting.
Solhilsen fra Brasil
Dette innlegget ble publisert i Brasil 2008. Bokmerk permalenken.