Dag 2 – Brasil er egenlig ikke så gæli

Brasil er ikke å forakte. Sålangt har vi opplevd en rolig tilværelse og ikke noe stress. Knall-vær og bra badevann 😀 Det blåser her, men det gjør liksom ingenting. Hjemme er vind noe alle er så opptatt av, men vinden her er liksom noe som får vannet til å skumme og palmene til å blaffre. Utover det er den på ingen måte noe å bry seg om.   Har nettopp fått på plass wlan på den foreldede pc'n vi har med og kan endelig skrive på et vanlig tastatur fremfor en knøttete mobiltelefon.   Nå ordner vi oss for å gå ut å spise. Turfølgets eldste deltager har og feirer sin 50-års dag idag og det har vi markert med champagne for et par timer siden. Nå venter en (forhåpentligvis) bedre middag på oss litt borti streeten her. Får skrive mer siden… På tide å finne igjen dekningsområdet og få sendt denne oppdateringa.   Hilsen fra Brasil

Dette innlegget ble publisert i Brasil 2008. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Dag 2 – Brasil er egenlig ikke så gæli

  1. Monika Ruth sier:

    Ååååh, her sitter vi på overvåkinga – Det er kjølig og det regner. Det finnes ingen misunnelse her….neida 🙂

Det er stengt for kommentarer.