Og snipp snapp snute så var eventyret ute…

Vi våknet idag etter en natt med delvis god søvn. Vi har sovet under samme dyne i 3 uker nå og ser ikke ut til å bli enige om å dele på den. Jeg har tydeligvis lært meg til å holde på min del, for Eva-Christine er misfornøyd med at jeg har grabbet til meg stadig større andeler.

Etter frokost fra hotellets buffet, både med minipannekaker og toastbrød, tok vi hotellets tuk-tuk et stykke mot “hovedstripa” og gikk gatelangs i noen timer for å shoppe litt. Vi var innom et digert shoppingsenter, Terminal 21, som hadde alt av klær fra mange land. Sko, vesker og mye mat og kaker i alle former og størrelser. Det var et fasjonabelt senter, så vi nøyde oss med å se oss om. Ute på gata igjen fant vi flere shoppingsteder, en subway til lunsj, og en heldig stum gateselger vi kjøpte noen bilder av.

IMG_1799
Her er Eva-Christine i ferd med å utforske en skobutikk som hadde lageret oppover veggene ute i butikken. Det så veldig smart ut, så kunne man lett hva de hadde på lager.

Da vi var tilbake på hotellet var nøkkelen vår deaktivert, men stuepiken som fikset opp naborommet låste gladelig opp… Vi dusjet, pakket og gjorde oss klare til å sjekke ut av hotellet og da vi en halvtime før avtalt tid sjekket ut, sto allerede guiden vår i resepsjonen.

IMG_1806IMG_1809
To siste bilder fra Bangkok. Til venstre er det mer humor for elektrikere. Til høyre er utsikten vi har slitt med de siste tre dagene fra vår suite i 9. etasje i Bangkok.

På flyplassen i Bangkok gikk alt som det skulle. I skrivende stund sitter vi på flyplassen i Singapore og venter på flyet som skal ta oss til København.
IMG_1813

Bryllupsreisen er over og det er på sin plass og igjen få rette en stor takk til alle dere som ga oss bidrag til reisen i bryllupsgave. Alt har kommet veldig godt med!
Også en takk til min kone som jeg fortsatt er gift med og som ga meg et nytt kamera i morgengave, det har tatt alle bildene som er lagt ut fra denne turen. Takk også til alle dere som har kommentert underveis, vi har hver eneste morgen sjekket innom og gledet oss over å høre fra dere.

Signing out from Singapore.
På gjenhør og gjensyn.

Dette innlegget ble publisert i Bryllupsreisen 2012. Bokmerk permalenken.

4 svar til Og snipp snapp snute så var eventyret ute…

 1. May sier:

  For en flott tur dere har hatt!!! Og Pizza Hut har supergod pizza! Kom i mål med lesingen først nå pga egen ferietur og mye jobbing etterpå. Vi sees snart igjen! God tur med siste hjemreise!

 2. Eli og Per Oddvar sier:

  Tusen takk for daglige morsomme oppdateringer og flotte bilder fra en spennende reise! Er jo kanskje leit for dere at reisen er over, men desto hyggeligere for oss som får dere hjem igjen <3 Ønsker dere god tur hjem, så sees vi om noen få dager:-) Stor klem fra oss

 3. Eskil sier:

  Blir hyggelig å se dere igjen snart. Nå er vi i København etter 12-timers tur fra Singapore. Slitne nå…

 4. Nina sier:

  Velkommen hjem 🙂

Det er stengt for kommentarer.